Apartment for rent: no longer available Brinklaan in Apeldoorn

  • 94 m2
  • 2 rooms
  • 01 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Apeldoorn. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wil je de eerste bewoner zijn van een hagelnieuw en zeer ruim appartement gelegen aan het Catharina Amaliapark? Het appartement heeft een tuin en een mogelijkheid tot het huren van een PARKEERPLAATS. Dat allemaal in het centrum van Apeldoorn. Wij verhuren meerdere appartementen in dit prachtig getransformeerde gebouw.

Dit appartement met aparte slaapkamer, tuin, berging en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats is gelegen aan de parkzijde en binnenkort beschikbaar. Je loopt letterlijk je deur uit en staat in de stad. Het appartement heeft hoge plafonds met grote raampartijen en heeft hierdoor veel lichtinval. Ook heeft de woning een inpandige berging en er wordt er een gemeenschappelijk dakterras en binnentuin gerealiseerd. Uniek in Apeldoorn!!

Indeling:
Via de tuin komt u binnen in de ruime woonkamer welke toegang geeft tot alle vertrekken. Open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Ruime badkamer met mooi tegelwerk, inloopdouche en wastafel. Separaat toilet en inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. De woning beschikt over een tuin aan de parkzijde van ca. 9 m².

Wonen in de Brinkhof is wakker worden met uitzicht over het Catharina Amaliapark, de drukte opzoeken in het centrum, snuffelen in de diverse winkels en boetiekjes, genieten van alles dat de horeca te bieden heeft, op zaterdag boodschappen doen op het marktplein of uitwaaien op de Veluwe. In het appartementencomplex wordt een gezamenlijk dakterras en binnentuin gerealiseerd.

Opleverniveau:
Volledig gestoffeerd opgeleverd met een PVC vloer, hoge plinten en raambekleding. Keuken met koelkast, vaatwasser, combi-oven magnetron, inductiekookplaat en voldoende kastruimte. De wanden zijn wit afgewerkt en de badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, wastafel met mengkraan en spiegel voorzien van verlichting.

Bijzonderheden:
- We streven ernaar dit appartement per 01-01-2023 op te leveren aan de huurder
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats a € 75,- per maand of motorparkeerplaats a € 45,- per maand
- Gemeenschappelijk dakterras en binnentuin, UNIEK!
- Gunning eigenaar
- De servicekosten inclusief afschrijving stoffering en warmte voorschot bedraagt € 215,62
- De huurprijs inclusief servicekosten en voorschot aan warmtekosten bedraagt dan ook € 1340,62
- De waarborgsom bedraagt één maand kale huur
- De foto's zijn ter impressie. De indeling van dit appartement is anders (zie plattegrond)

Nieuwsgierig naar deze woning of wil je meer informatie over andere woningen? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

*Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend

Read more with an subscription!

General information

City Apeldoorn
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map