Apartment for rent: no longer available Rustenburgstraat in Apeldoorn

  • 68 m2
  • 3 rooms
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Apeldoorn. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wil je de eerste bewoner zijn van een hagelnieuw appartement met maar liefst twee tuinen en parkeerplaats aan de Rustenburgstraat zijde in het centrum van Apeldoorn? Zoek niet verder! Wij verhuren dit appartement in het prachtige getransformeerde gebouw 'De Brinkhof'. Dit appartement met twee aparte slaapkamers, twee tuinen en berging is gelegen aan de binnentuin van het complex en Rustenburgstraat. Je loopt letterlijk je deur uit en staat in de stad. Het appartement heeft grote raampartijen en heeft hierdoor veel lichtinval. Ook heeft de woning een inpandige berging en er wordt er een gemeenschappelijk dakterras en binnentuin gerealiseerd. Uniek in Apeldoorn!!

Indeling:
Binnenkomst in de woonkamer welke toegang geeft tot de hal en alle andere kamers. Woonkamer met veel lichtinval door hoge plafonds (3.10), toegang tot de tuin via de woonkamer en kleine slaapkamer, open zeer luxe keuken, inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Ruime slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van mooi tegelwerk, inloopdouche en wastafel. Tweede slaapkamer.

Opleverniveau:
Volledig gestoffeerd opgeleverd met een PVC vloer, hoge plinten en zon verduisterende gordijnen. Keuken welke van alle gemakken is voorzien (koelkast, vaatwasser, combi-oven magnetron, inductiekookplaat). De wanden zijn wit afgewerkt en de badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, wastafel met mengkraan en spiegel voorzien van verlichting.

Bijzonderheden:
- We streven ernaar dit appartement per 01-12-2022 op te leveren aan de huurder
- Het is VERPLICHT een parkeerplaats bij te huren a € 75,- per maand
- Gemeenschappelijk dakterras en binnentuin, UNIEK!
- Gunning eigenaar
- De servicekosten inclusief afschrijving stoffering, parkeerplaats a € 75,- en warmte voorschot bedraagt € 227,05
- De huurprijs inclusief servicekosten, parkeerplaats en voorschot aan warmtekosten bedraagt dan ook € 1.352,05
- De waarborgsom bedraagt één maand kale huur

Nieuwsgierig naar deze woning of wil je meer informatie over andere woningen? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more with an subscription!

General information

City Apeldoorn
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map