Apartment for rent: no longer available Stationsdwarsstraat in Apeldoorn

  • 57 m2
  • 3 rooms
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Apeldoorn. You can contact the advertiser if you have any questions.

HET IS NIET MEER MOGELJK DEZE WONING TE BEZICHTIGEN
Op zoek naar een appartement in het centrum van Apeldoorn met alle voorzieningen om de hoek? Lees dan snel verder! Dit 3-kamer appartement is gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping van het complex. Naast de ruime woonkamer heeft dit appartement twee slaapkamers, een open keuken en fijn beschut balkon met uitzicht over het stationsplein. Op de begane grond is de berging.

In het gezellige centrum van Apeldoorn geniet je van een grote diversiteit aan winkels, eetgelegenheden, musea, het marktplein en niet te vergeten het Caterplein. Natuurlijk zijn ook supermarkten, het station en sportscholen op loopafstand. Zin in een wandeling of picknick? De kanaaloever van het Apeldoorns Kanaal is hier dé ideale locatie voor.

Indeling
Begane grond/entree: de gezamenlijke entree geeft toegang tot een eigen berging van ca. 5 m². Via de trap of lift bereik je de 3e verdieping.

Het appartement: Entree, hal met meterkast en cv ruimte. De woonkamer is gelegen over de volle breedte van het appartement met raampartijen aan beide zijden wat zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Aangrenzend aan het zitgedeelte is het balkon gelegen met fraai zicht op het Stationsplein. De openkeuken is voorzien van diverse apparatuur en kastruimte. Achter de woonkamer zijn twee slaapkamers gelegen. De hoofdslaapkamer biedt ruimte voor een groot tweepersoonsbed en goede kledingkast. De tweede slaapkamer is geschikt om thuis te kunnen werken of een logee te ontvangen, hier is tevens de aansluiting voor witgoedapparatuur te vinden. Tussen de slaapkamers in ligt de badkamer v.v. douche en wastafelmeubel. Het geheel is compleet met separaat toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is exclusief servicekosten a € 55,- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten bedraagt dan ook € 930,- per maand
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen
- Waarborgsom één maand huur a € 930,-

Meer informatie over deze of andere woningen? Mail naar info@rvewonen.nl of kijk op onze website www.rvewonen.nl

Read more with an subscription!

General information

City Apeldoorn
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map